VI TILBYR

Kurs

Alle arrangement er gratis!
START Introkurs
START arrangerer introkurs for alle som har en drøm om egen virksomhet eller er helt i start fasen. Introkurset: Klar - Ferdig - Start blir arrangert på ulike steder i fylket hver måned.

Klar - Ferdig - Start - er et 2,5 timers grunnleggende introkurs. Kurset vil gi deg nyttige og praktiske råd ved en oppstart, du vil få innføring i de viktigste temaene du trenger ved oppstart av egen bedrift.

START Temakurs 
Målgruppen for START sine temakurs er både etablerere som er i en startfase og etablerere som har drevet en stund. Tema er variert, og etablerer ser selv om det appellerer, enten du kun har hatt en tanke om det å starte egen bedrift, har startet, eller drevet en stund. Men også for deg som kun er nysgjerrig.

På temakurset går vi mer i dybden på et tema, slik at etablererne får et større innblikk. Det kan også være at kurset består av flere deler, slik at man kan få enda bedre innblikk i det valgte temaet. 
Hjelpere i START-nettverket stiller som foredragsholdere. Det legges opp til at det er anledning til å stille spørsmål underveis, og i pausen. Temakursene kan vare fra 2 - 3 timer. 

START Speed dating
STARTs speed dating arrangeres en gang per halvår. Dette er en arena hvor du som etablerer/gründer kan få muligheten til å stille spørsmål direkte til flere i hjelpernettverket på en kveld. Du velger selv hvem du vil prate med i forkant og så langt det er mulig prøver vi å få til at du får alle dine ønsker. Det blir satt opp tidskjema i forkant av arrangementet. 

Før selve speed datingen starter har vi et lite "mini" foredrag, som regel en gründerhistorie. Det legges opp til en god minglepause mellom øktene slik at man kan knytte nye kontakter og diskutere aktuelle problemstillinger med andre i etableringsfasen og med hjelpere fra START-nettverket.


For informasjon og påmelding til alle våre arrangement KLIKK HER