Inkubatorprogram

Et intensivt program for deg som vil bygge en solid forretningsmodell

Inkubatorprogrammet i Vestfold er for deg som ønsker å videreutvikle din bedrift og skape en mer solid forretningsmodell!


Vil du vite mer om hvordan moderne entreprenørskapsmetoder kan bidra til å utvikle din visjon, din kjernekompetanse og dine konkurransefortrinn -samt kartlegge markedet og utvikle kundene dine?  Da er vår inkubator noe for deg!

Entreprenørskap handler om å utnytte muligheter til å skape varer og tjenester.  Lær mer om hvordan effektueringforretningsmodellering og design thinking baserte metoder kan bidra til at du får utviklet din markedskommunikasjon, din salgsmodell og prisstrategi.


Entreprenører er en viktig kilde til innovasjon og til å skape fremtidig bærekraftig økonomisk vekst i samfunnet. For å bidra til at flere bedrifter lykkes, tilfører vi dem kunnskapen som trengs innenfor entreprenørskapsfaget.


I løpet av programmet utarbeider du din egen forretningsplan og blir introdusert til:

  • en praktisk og steg-for-steg basert metode for å utvikle ditt firma
  • en digital arbeidsplattform der du kan arbeide med din forretningsmodell og forretningsplan
  • en rådgiver/mentor som hjelper deg å utvikle planen og bedriften din 


Vårt inkubatorprogram er utviklet av forskere fra NTNU og bruker S-E-A-M – entreprenørskapsmetode, som faglig grunnlag. Inkubatorprogrammet gjennomføres over 6 uker med 11 samlinger – hvor 3 er fysiske og 8 digitale. De fysiske samlingene varer 3 timer og de digitale 1,5 time per gang. 


 

SØKNAD SENDES INN HER 


Hvem passer programmet for?

Programmet passer for deg som har en bedrift (eller en idé) du vil videreutvikle. I løpet av programmet utvikler du din egen entreprenørskaps- og forretningsutviklingskompetanse og du får råd og veiledning. Vår inkubator er lagt opp sånn at du kan arbeide fra hjemmekontor på åtte av samlingene og likevel få samhandle med andre i samme situasjon.

 

Praktisk informasjon rundt inkubatorprogrammet

  • Dette programmet er et gratis tilbud til gründere i Vestfold.
  • Du må kunne delta på minimum 80% av kurset; hvis ikke vil du motta et gebyr på kr. 1000. Påmeldingen er bindende, og fristen for å søke er 24. august
  • Det vil også være 1:1 oppfølging inntil 3 ganger a’ 30 minutter under programmet. 
  • Programmet vil gjennomføres på følgende datoer: 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 og 28 september, 3, 5 og 17 oktober 2023.
  • Gründerne som blir med i dette programmet vil få tilsendt en bok om «Entreprenørskap» (skrevet av  Yngve Dahle), få tilgang til et verktøy for å lage en solid forretningsmodell (utviklet av Entreprenerdy), videokurs, forelesninger og individuelle rådgivningssamtaler.
  • Det er vår samarbeidspartner «Entreprenerdy» som gjennomfører forelesningene, fasilitert av gründermiljøet i Vestfold.