Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Picture

Flåklypa Grand Prix

Bygg fartsvidunderet til Reodor Felgen sammen med våre gode venner på Flåklypatoppen! Hjelp Solan og Ludvig med å løse spennende oppgaver og spille morsomme spill - sammen skal dere finne alle delene til Il Tempo Gigante!

Bygg fartsvidunderet til Reodor Felgen sammen med våre gode venner på Flåklypatoppen! Hjelp Solan og Ludvig

med å løse spennende oppgaver og spille morsomme spill - sammen skal dere finne alle delene til Il Tempo Gigante!

 

Lag din egen spillerprofil og sammenlign resultatene dine med opptil to andre spillere. Klarer du å vinne alle gullmedaljene?

 

Endelig har vi gjort det mulig for deg å ta med deg Flåklypa Grand Prix-universet på ditt Nintendo-system i DS-serien.

 

....og det æ’kke fali, det!

 

På Flåklypatoppen er det fullt av spennende oppgaver og opplevelser! En av mange forskjellige ting du kan gjøre her oppe, er å hjelpe Solan og Ludvig med å finne og vinne bildeler, slik at Il Tempo Gigante blir bygget. Når bilen er klar, kan du kjøre dette fyrverkeriet av en bil, eller noen av de andre flotte racerbilene, i selveste Flåklypa Grand Prix.

 

Gjemt rundt på Flåklypatoppen kan du også finne mange småspill - noen kjente og kjære, andre helt nye og utfordrende. Er du flink nok, kan du vinne bronse-, sølv- og gullmedaljer. Det gir deg bildeler til Il Tempo Gigante. Det er flere andre måter å vinne bildeler på, men det finner du sikkert ut av selv! Lykke til!

Bilder fra spillet

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
se neste spill
W:
H: