Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English

Om oss

Et av Norges mest erfarne spillstudioer

Fade
Close
Raven Top Image
Ravn Studio AS er et selvstendig spillselskap som holder til i Drammen, Norge. Ravn ble etablert i 2002 av Stine Wærn og Tinka Town. Ravn har nå over 10 ansatte med bred erfaring innenfor spillutvikling. Ansatte har lang erfaring og kommer fra anerkjente internasjonale studioer som Funcom, Starbreeze, Platinum Interactive og Warthog Games. Ravn har også gitt ut spill med Pan Vision, Segasoft, Caprino Video Games, EA, Vivendi Unviersal, Eidos, Aspire, Warner Brothers, og Sony Computer Entertainment Company. 

Ravn Studio er et prisvinnende og høy-produktivt studio som har utvikler over 20 høykvalitetsspill for alle plattformer siden 2006. I tillegg til sine egne merkevarer har Ravn utviklet og publisert spill basert på mange kjente og kjære nordiske merkevarer for barn og ungdom. Ravn er kjent for sine gode spill i universene til Flåklypa, Kaptein Sabeltann, Pippi, Blåfjell, Vennebyen, Elleville Elfrid og Knerten. Ravn har sin egen teknologi som de bruker til å lage spill for alle plattformer, både konsoller, PC, smarttelefoner og nettbrett. 

 

"Vår visjon er å lage gode spillopplevelser for alle aldersgrupper. Barn og unge fortjener digitalt innhold og spill av høy kvalitet de også."
 


ETISK PROFIL

Ravn Studio har en klar etisk profil som betyr at vi utvikler spill som passer for 'alle' aldersgrupper. Våre spill har ingen militær, pornografisk eller rusbrukende innhold, de inneholder heller ikke vold for volds skyld. 

PARTNERE

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Ravneflokken

Image
Plus
Stine Wærn
CEO, Co-founder
Image
Plus
Tinka Town
Creative Producer, Co-founder
Image
Plus
Karstein Røsnes Ersdal
Spilldesigner, producer
Image
Plus
Are Sjulsen
Head of Technology
Image
Plus
Geir-Kåre Wærp
Senior Programmerer
Image
Plus
Ivan Horn
Head of Art
Image
Plus
Ove Trengereid
Art Director
Image
Plus
Jan Fulton
Senior Artist
Image
Plus
June Jenssen
2D/3D Artist
Image
Plus
Nils Anderssen
Lyddesigner, videoklipper
Image
Plus
Håkon Bergsaker
Programmerer
W:
H: