Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Picture

Englekræsj

De to småenglene Frans og Fia forsover seg til siste time før engleeksamen. De hopper opp i racerskyen og farer av sted mot sermonihallen der den strenge Harpeengelen venter. Fia kjører som en villstyring, mens Frans holder på glorien. Plutselig braser de inn i skyen med alle instrumentene til engleorkesteret, og instrumentene blir spredd for alle vinder. Tre av instrumentene faller ned på jorden - blant sjørøvere, ismonstre, spøkelser og drager. Tør du hjelpe småengelene med å finne instrumentene? De må finne igjen instrumentene, gjøre engleoppdrag og få ryddet opp i rotet før noen oppdager det

Internasjonalt anerkjent og prisvinnende eventyrspill!

 

Et fargerikt og spennende spill i konsollkvalitet med engler og smådjevler i hovedrollene. 

 

De to småenglene Frans og Fia forsover seg til siste time før engleeksamen. De hopper opp i racerskyen og farer av sted mot sermonihallen der den strenge Harpeengelen venter.

Fia kjører som en villstyring, mens Frans holder på glorien.  Plutselig braser de inn i skyen med alle instrumentene til engleorkesteret, og instrumentene blir spredd for alle vinder.  Tre av instrumentene faller ned på jorden - blant sjørøvere, ismonstre, spøkelser og drager.

 

Tør du hjelpe småengelene med å finne instrumentene? De må finne igjen instrumentene, gjøre engleoppdrag og få ryddet opp i rotet før noen oppdager det. 

 

Hovedoppdraget er å finne igjen de tre instrumentene som har falt ned til jorda. På jorda møter englene Prinsesse Trampolina, Aurora Borealis og Karsten Knekt. Alle må ha hjelp av Frans og Fia.  I tillegg til å lete etter instrumenter og hjelpe barna, må du plukke opp stjerner og sende smådjevler tilbake dit de kommer fra.

 

Du kan bytte mellom å styre Frans og Fia så ofte du vil.  De to englene har litt forskjellige evner.  Fia er for eksempel den eneste som kan sende smådjevelene tilbake dit de kom fra.  Frans kan bare få dem til å sove en stund.

 

Både Frans og Fia kan gå, løpe, hoppe og kaste englemagi.  Frans kaster stjerneskudd og Fia kaster ildkuler.  Begge kan også plukke opp stjerner, noe som gir dem styrke.  De magiske notene gir dem påfyll av englemagi.  Styrke og magi har de til felles, slik at når du kaster magi med en av karakterene bruker du magi fra en felles pott.  Det samme gjelder styrke, så det er lurt å plukke med seg så mange stjerner som mulig.

 

Du kan snakke med de du møter i spillet for å få informasjon og oppdrag. Først når du har løst oppdraget eller utført oppgaven, vil du komme videre i spillet.

 

De fleste oppdragene MÅ du gjøre for å komme videre i spillet, mens andre kan du gjør hvis du har lyst.

 

Et av de viktigste engleoppdragene, er å sende smådjevler tilbake dit de kom fra.  Dersom Frans og Fia kommer for nær dem, eller blir truffet av skrotet de kaster, vil de ta skade.  Kaster du ildkule-magi på dem med Fia, vil de forsvinne i en røyksky.  det er den mest effektive måten å fjerne dem på.  Frans sin englemagi vil bare få dem til å sove litt, men ikke forsvinne helt.  Derfor må du bytte til Fia igjen for å få dem helt vekk.

 

Når du finner smådjevlene i en haug med rot, må det ryddes. Noen ganger må du treffe spesielle punkter for å fikse broer, løsne gjenstander eller få andre ting til å skje.  Dette gjør du på samme måte som når du kaster englemagi.  Tingene du skal lete etter har en egen utstråling. 

 

Du kan finne bonuskort, stjerner, englemagi, ingredienser og andre gjenstander i spillet.  Menyen vil gi deg en oversikt over oppdrag, kart og bonus. Stjerner finnes i tre størrelser.  Den største gir deg mest styrke. Det samme gjelder for engelmagi. Gjenstandene er knyttet til engleoppdragene og i Oppdragsmenyen kan du se hva/hvor mange du har funnet og hvilke/hvor mange som gjenstår.

 

Oppdragsoversikten viser hvor mange du har skaffet deg av gjenstandene du trenger i tillegg til hvor mange stjerner du har plukket og hvor mange smådjevler du har sendt hjem.  Kartet kan du bruke for å flytte deg raskt fra sted til sted på brettet.  Du kan bare gå til steder du allerede har vært.  I Bonusoversikten ser du hvor mange bonuskort du har funnet og hvilke bilder som er åpnet.

  • To sjarmerende spillerkarakterer
  • Tre fantastiske og fargerike spillverdener
  • Fengende gameplay og kule karakterer 
  • Originalmusic av Aslak Hartberg
  • Alle snakker norsk
  • Tekstet på norsk
  • Full støtte for spillkontroller og berøringsskjerm

Bilder fra spillet

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
se neste spill
W:
H: