Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Picture

Vennebyen

Spill og aktiviteter for barn mellom 2 og 6 år, basert på barne-TV-suksessen Vennebyen, kjent fra TV2. Bli med de tre vennene Apa, Ted og Elfie på spennende oppdrag med uttrykningsenhetene for brann, ambulanse og politi.
Vennebyen som barne-TV-serie har hatt stor suksess i både Norge og England, og denne app'en er tilgjengelig på begge språk.
Vennebyenuniverset ble skapt i 2006 av Carl Christian Hamre mens han fortalte godnatthistorier for sine barn. Historiene hentet han fra sine egne erfaringer som politimann.
I TV-serien får vi bli med på eventyrene som Apa, Ted og Elfie opplever når de tre rekruttene lærer hvordan de skal bli ekte redningsmannskaper. Sammen med mannskapene på brannbilen, politibilen og sykebilen gjør de sitt aller beste for at Vennebyen skal være et trygt og godt sted.
======================================
Ravn Studio
Prisvinnende norsk spillutvikler som står bak titler som: Snakeball (PSN), EngleKræsj (PC), Flåklypa Grand Prix (NDS), Knerten gifter seg (NDS), Kaptein Sabeltann og ildprøvene (NDS), Vinter i Blåfjell (NDS), Blåfjell, adventskalender (App for iPhone/iPad/iPod)
Rock Pocket Games
Utvikler spill for iOS, Windows, Mac og konsoll. Basert på egne IPer og lisensprodukter for kunder og co-produsenter. Tidligere utgivelser inkluderer: Elleville Elfrid, Ellevill Jul med Elfrid, Senkveld Spark meg bak, og The Package.
©2011 CreaCon Entertainment AS/ Carl Christian Hamre.
All rights reserved Carl Christian Hamre.
Original idea by Carl Christian Hamre
Concept and characters by Carl Christian Hamre & Anne Stray Hamre.
 
♦ Slukk brann med Elfie
♦ Hjelp Ted med å rydde i førstehjelpsskrinet
♦ Fly politihelikopteret med Apa
♦ Bli kjent med Vennebyens verden i et klassisk memoryspill
♦ Lek med uttrykningskjøretøyene
♦ Små filmklipp fra TV-serien som premier
 

Bilder fra spillet

Picture
Picture
Picture
Picture
se neste spill
W:
H: