Stakk av med gjev pris

03.09.2024
DeepOcean stakk av med seieren for "ONS 2024 Best Stand 50 m² and smaller". Standen var designet og levert av Appex.
 
Fikk følelsen av å være dypt under vann.
I sterk konkurranse med fire andre nominerte, stakk DeepOcean av med seieren for "ONS 2024 Best Stand 50 m² and smaller". Standen var designet og levert av Appex.

Juryen var spesielt imponert over hvordan DeepOcean og Appex hadde løst føleslsen av å være dypt under vann.

- Når du går inn på standen til Deep Ocean, får du virkelig følelsen av å være dypt under vann. Denne sofistikerte og subtile standen, med sine grønne og blå nyanser, demonstrerer på en overbevisende måte høyteknologiske løsninger for overvåking av undersjøiske installasjoner. Kompetente og engasjerte ansatte formidler fordelene med deres teknologiske løsninger gjennom samtaler og et spill, uttalte en begeistret jury.

Viseadmininstrerende direktør for Europaregionen i DeepOcean, Johanne Øveraas, er stolt av å være en del av teamet til selskapet sitt.

- Alle avdelinger i DeepOcean har vært bredt engaskjert i standen og vært med på utformingen og presentasjon på en eller annen måte. Vi har engasjerte ansatte som gjerne vil vise innovasjonen og de smarte løsningene vi har for våre kunder. Jeg er stolt av at vi opererer som ett team og at vi har gitt de som besøkte oss på ONS en god opplevelse. Jeg er også veldig fornøyd med samarbeidet og det arbeidetet Appex har lagt ned, sier hun.

Teamleder Anne Grete Müller i Appex er også strålende fornøyd.

- Expo-teamet i Appex har i snart 20 år levert standdesign til både små og store kunder, nasjonalt og internasjonalt, og vi har vært så heldige å motta prisen for «Beste stand» flere ganger opp gjennom årene. Slik anerkjennelse er alltid inspirerende og tilfredsstillende, men det som betyr mest for oss, er å se våre kunder lykkes. Vi har hatt gleden av å levere stands til DeepOcean ved hvert ONS siden deres første deltakelse, og de har kontinuerlig utviklet seg med stadig sterkere design og høyere kvalitet, sier Müller.

Se bilder og video fra ONS her
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund