Solide tall

27.08.2024
Chief Financial Officer Birgitte Wendelbo Johansen og adm.dir. Jostein Alendal.
Ordrebok på 1,6 milliarder.
Reach Subsea ASA kunngjorde i dag sine resultater for andre kvartal og første halvår 2024, som viser stabil fremgang mot selskapets strategiske mål. Inntektene for kvartalet er på NOK 623 millioner og driftsresultatet er på NOK 121 millioner. Nedgangen sammenlignet med andre kvartal 2023 skyldes hovedsakelig fjorårets salg av en ROV, som hadde en nettoeffekt på NOK 29,8 millioner. Halvårsresultatene for 2024 bekrefter at selskapet ligger godt foran fjoråret, ifølge en pressemelding fra selskapet.

- Andre kvartal 2024 viste jevn fremgang i tråd med våre strategiske mål. Vår reise med å utvide Reach gjør betydelige fremskritt i et dynamisk marked, samtidig som vi opprettholder vårt fokus på lønnsomhet og høy kvalitet i våre tjenester, sier Jostein Alendal, CEO i Reach Subsea i pressemeldingen.

Reach Subsea`s ordrebok fortsetter å vokse, og har nå nådd NOK 1,6 milliarder, en solid økning på 170 prosent sammenlignet med andre kvartal 2023. Volum av anbud er fortsatt betydelig høyt, og har nådd NOK 11 milliarder, mer enn det dobbelte av beløpet registrert i andre kvartal 2023.

- Vår voksende ordrebok og betydelig økning i anbudsvolumet viser tydelig vår sterke markedsposisjon og den økende tilliten vår, avslutter Alendal i pressemeldingen.

 
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund