Sikrer kontinuitet og fremtidige vekstmuligheter

26.08.2024
Sjur Risanger (t.v.) og Eivind (t.h.) Tore Langelandsvik gleder seg over sammenslåingen.
- Gir rom til å vokse og utvikle oss, sier Eivind Tore Langelandsvik.
- Dette er en strategisk beslutning som gir oss tilgang til dyktige håndverkere med solid faglig kompetanse. Vi står foran et generasjonsskifte blant noen av våre prosjektledere, og ved å inkludere Malermester Langelandsvik, sikrer vi både kontinuitet og fremtidige vekstmuligheter. Deres gode renommé og store kundebase vil komplementere vårt geografiske nedslagsfelt og kundesegment. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Sjur Risanger, daglig leder i Risanger & Sønn i en pressemelding.

Malermester Langelandsvik ble etablert i 1989 og har vært en familiebedrift gjennom alle år. Selskapet tilbyr et bredt spekter av maler- og gulvtjenester for både rehabilitering og nybygg, og betjener kunder innen næringslivet, offentlig sektor og privatmarkedet.

Daglig leder Eivind Tore Langelandsvik ser frem til å bli en del av et større faglig miljø.

- Med bare to medarbeidere på kontoret og stadig økende administrative krav, har arbeidsbelastningen blitt høy. Å bli en del av Risanger & Sønn gir oss muligheten til å fokusere på det vi er best på – å levere høykvalitets maler- og gulvarbeid. Med støtte fra et større administrativt apparat kan vi samtidig håndtere stadig mer komplekse krav og systemer, noe som gir oss rom til å vokse og utvikle oss. Som en del av Håndverksgruppen får vi også tilgang til mange utviklingsmuligheter for våre håndverkere, lærlinger og ledere, blant annet gjennom HG-skolen, sier han

Malermester Langelandsvik har 14 ansatte og omsatte for 18 millioner kroner i 2023.

- Det har vært viktig for meg at alle våre dyktige ansatte beholder jobben og blir med oss videre. Ved å bli en del av Risanger & Sønn, og med støtte fra Håndverksgruppen, kan vi videreføre vår gode kultur og fokusere på videre utvikling. Risanger & Sønn er blant de mest seriøse og fremtidsrettede selskapene i regionen, og vi gleder oss veldig til å bli en del av dem, avslutter Langelandsvik.

Etter sammenslåingen vil Risanger & Sønn ha 55 ansatte, inkludert fem lærlinger. Eivind Tore Langelandsvik tiltrer ny stilling som driftsleder i Risanger & Sønn, mens Astrid Nesse, prosjektleder hos Malermester Langlandsvik, vil fortsette som prosjektleder.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund