Setter rekord!

07.08.2024
De 7 nyansatte ønsket velkommen
IT selskap i Haugesund ønsker 7 nyansatte velkommen
Bouvet Haugesund vokser og runder nå 70 ansatte. Dette er rekord i selskapets historie.

Selskapet har vært etablert i Haugesund siden 2002. Bouvet jobber med alt fra systemutvikling, design, prosjektledelse, rådgivning og digitalisering for kunder både i offentlig og privat sektor. De har langsiktige partnerskap med industriaktører som Norsk Hydro, Aibel, Boliden, Gassco, Haugaland Kraft, Roboxi og Kaefer Energy.

Nå i høst ønsker de hele 7 nyansatte velkommen i ny jobb. 
- Vi er veldig glade for å kunne ønske syv nye kolleger velkommen til vårt kontor. Det viser at vi er et attraktivt arbeidssted som tiltrekker oss dyktige og engasjerte folk, sier leder i Bouvet Hgsd Anette Friestad Håland i en pressemelding.

De nyansatte har ulik bakgrunn og erfaring, men de har til felles at de ønsker å jobbe i Haugesund. Flere har flyttet tilbake til byen etter å ha studert eller jobbet i andre deler av landet eller i utlandet.

- Vi merker at det er en positiv trend at flere og flere søker seg hjem til Haugesund. Det er en by som har mye å by på, både når det gjelder kultur, natur, næringsliv og livskvalitet. Vi i Bouvet Haugesund er stolte av å være en del av dette miljøet og bidra til å utvikle byen og regionen videre, forteller Håland.

Bouvet ser for seg å ekspanderer mer utover høsten. Bouvet Rogaland teller 950 ansatte og totalt i landet er de 2300.



 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund