Nytt samarbeid

26.08.2024
Nytt samarbeid. Fv. Rikke T. Lønning (Validé), Åse Tveit Samdal (Validé), Karoline Sjøen Andersen (Fremje) og Sara Alvsaker (Fremje).

 
Fremje inngår et samarbeid med Validé for å styrke lokale gründerbedrifter 
 
Fremje, som er et konsulentselskap med ekspertise innen strategisk rådgivning, kommunikasjon og politiske prosesser, inngår ifølge en pressmelding et samarbeid med Validé Haugesundregionen for å styrke lokale inkubatorbedrifter i sin satsing.  

Partnerskapet innebærer en gunstig ordning for inkubatorbedriftene i Validé Haugesundregionen, som får tilgang til Fremjes verdifulle ekspertise og rådgivning. Dette er et viktig steg for å gi lokale bedrifter de ressursene de trenger for å lykkes. 

– Mange gründerbedrifter møter utfordringer, ikke nødvendigvis på grunn av mangler ved produktet eller tjenesten de tilbyr, men grunnet svak eller feilslått kommunikasjon. Effektiv kommunikasjon kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Vi ser frem til å bidra til at fremtidens grønne løsninger ikke bare utvikles, men også når markedet med slagskraft, sier Karoline Sjøen Andersen, daglig leder i Fremje.  

Fremje utmerker seg i følge pressemeldingen særlig med sin dybdekunnskap om politiske prosesser og helhetlige tilnærming. De sørger for at sine kunder har den nødvendige kunnskapen og innsikten de trenger for å påvirke beslutningstakere og for å stake ut kursen for sin agenda. Med det grønne skiftet i full gang, er det avgjørende å være informert, forutse og påvirke kommende rammevilkår, slik at man unngår å investere i løsninger som snart kan bli utdatert. 

Validé Haugesundregionen rigger innovative selskaper for investering og vekst. Som inkubator hjelper de gründere og bedrifter som har gode forretningsideer med å få ideene fram til lønnsom virksomhet. 
 
– Vi erfarer at det kan være vanskelig å utfordre etablerte markeder med ny teknologi. Under forutsetning om en solid forretningsmodell er ofte timing, kommunikasjon og rammebetingelser av vesentlig betydning for en nyetablert bedrifts suksess. Med vårt samarbeid med Fremje har vi sikret oss den beste partneren til å påvirke ulike interessenter for innovative løsninger, sier Rikke T. Lønning, daglig leder i Validé Haugesundregionen. 

Fremje og Validé Haugesundregionen samarbeider allerede om styrekurset Styrepuls i oktober, og et nytt, spennende mediekurs lanseres snart for å hjelpe gründere og vekstselskaper med å treffe markedet gjennom effektiv kommunikasjon.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund