Kick-off med nærmere 50 ansatte

02.09.2024
Nærmere 50 personer samlet til kick-off i lokalene til AOF Vestlandet-Agder i Haugesund.
- Avgjørende at vi bygger god kultur for at vi skal vokse som selskap.
AOF Vestlandet-Agder, med hovedkontor i Haugesund, tilbyr et bredt spekter av studier, kurs og utdanningsprogram som dekker en rekke fagområder. De har blant annet utdanninger innen helse og omsorg, økonomi og administrasjon og tilbyr en rekke ulike kurs tilpasset næringslivet og det offentlige. Ett av de nyeste tilskuddene de kan tilby på sin fagskole er studier innen havvind for leverandørindustrien.

I slutten av august samlet daglig leder Ragnhild Bjerkvik nærmere 50 ansatte til kick-off i Haugesund. Med kontorer i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Førde og Haugesund samlet hun nærmest alle som har et engasjement i AOF Vestlandet-Agder for felles start for studieåret og legge et godt grunnlag for det kommende skoleåret.

- Det er helt avgjørende at vi bygger god kultur og organisasjon for at vi skal vokse som selskap. Gode medarbeidere som trives hos oss og kjenner at de er en del av oss uavhengig av hvor de er lokalisert og hvilke markeder de jobber i er viktig for meg, sier en engasjert Bjerkvik da vi møtte henne i en av pausene.

En av styrkene til AOF Vestlandet-Agder er at de kan tilby utdanninger og kurs som næringslivet og det offentlige etterspør rimelig raskt.

-Vi har nettopp lansert fagskolemoduler innen havvind som vi ser det er stor interesse for. Vi har også fagskolestudier innen renholdsledelse som vi har stor pågang på blant annet fra hotell- og restaurantbransjen. Her er det mange som ønsker å styrke sin kompetanse. Personer som jobber i forpleiningen offshore etterspør også dette tilbudet, sier Bjerkvik.

Noe av det som ligger aller nærmest hjertet til Bjerkvik er eldre og eldreomsorg.

- Kommunene bør benytte seg i enda større grad av tilbudene vi har innen eldreomsorg og hjemmebaserte tjenester slik at vi kan møte de demografiske utfordringene som kommer i årene fremover. Det er viktig at vi er i forkant og at kompetansen til de som jobber i helse og omsorgssektoren er oppdatert.

Bjerkvik har ambisjoner på vegne av selskapet hun leder.

- Vi skal styrke oss på de områdene vi er i dag og utnytte det potensialet. Våre utdanninger er for det meste gratis, men vi er avhengig av en fylkeskommunal finansiering. Vi skal koble studenter, bedrifter og arbeidsplasser sammen til det beste for alle parter, avslutter Bjerkvik før hun går inn til teamet sitt med faglig påfyll, strategi og veien videre.


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund