Bygget fra 1972 klar for nye gjester sommeren 2025

27.08.2024
CEO Matthias Tannski i CIC-Hospitality har stor tro på hotellet i Haugesund som åpner sommeren 2025.
Park Plus Hotell inngår 15 års leieavtale med CIC-Hospitality.
CIC-Hospitality er et relativt ungt hotellselskap som startet i 2018. De bygget sitt første hotell i 2019 og har nå rundt 30 hotell i Sverige, Danmark og Norge. De eier blant annet Park INN ved flyplasskrysset og Sure Hotel i Haugesund sentrum. Nå har de planer om utvidelse i regionen.

- Vi ser et stort behov for flere hotellrom på Haugalandet, og hotellet vi nå planlegger med Park Plus Hotell ved kommunegrensen Haugesund og Karmøy er først og fremt rettet mot forretningsreisende. Det er et sterkt næringsliv på Haugalandet og vi har stor tro på dette prosjektet, sier CEO Matthias Tannski. 

Selve bygget, som har stått støtt siden 1972, skal gjennom en omfattende renovering slik at det har alle fasiliteter forretningsreisende vil ha.

-Hotellet vil i første omgang ha 125 rom med muligheter for utvidelse til nærmere 180 rom. Arbeidet med å klargjøre bygget til moderne hotell utføres av LS Entreprenør AS og entreprenøren regner 9 måneder med arbeid før vi kan ta imot gjester sommeren 2025, avslutter Tannski.


Om CIC Hospitality AS
CIC Hospitality AS er en hotelloperatør i det skandinaviske markedet. Bak CIC står eiere, styre og ansatte med lang erfaring og nøkkelkompetanse innen Hospitality sektoren. CIC har som formål om å være en utfordrer til etablerte hotellkonsepter med høy satsning på teknologi, miljø og medarbeidertilfredshet. CIC Hospitality jobber etter verdiene - Caring Inspiring Creative «we care to inspire and create experiences»

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund