Åpner ny produksjonshall

06.08.2024
CEO og gründer i Norcable AS Bengt Haugland
Har vokst ut av lokalene på Karmøy

Siden oppstarten av Norcable AS i 2016 har pilene pekt stadig oppover og bedriften har nå vokst ut av opprinnelige lokaler.
 

Tirsdag morgen kunne en stolt gründer og CEO i Norcable, Bengt Haugland, ønske velkommen til bedriftens nye lokaler i Haugaland Næringspark.

Blant gratulantene var også 2 ordførere. Tysvær-ordfører Monika Lindanger ønsket Norcable hjertelig velkommen til kommunen – og Karmøyordfører Leiv Arne Marhaug understreket viktigheten av framoverlente bedrifter i regionen. 

Det grønne skiftet ble tema da leder av Fornybar Norge, Åslaug Haga, inntok scenen.

- Det at nå også Statnett har inngått avtale med Norcable, viser at flere har forstått viktigheten av å handle i Norge med norske bedrifter, sa Haga i sin tale.

Det er travle og spennende tider,  sier Haugland– og legger til:

- Det er stort press på tempo.  Jobben er definitivt ikke ferdig når kontaktene inngås – det skal leveres på kvalitet og i tide. Heldigvis har vi fått mange nye ansatte som er både flinke og klar til å ta i et tak, fastslår CEO Bengt Haugland i Norcable,



    
Ordfører i Tysvær Monika Lindanger        Ordfører i Karmøy Leiv A. Marhaug        Dgl. leder Hgld Næringspark Tiril Fjeld

                                              
                                                         Leder av Fornybar Norge, Åslaug Haga
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund